Black & White Hand Gel

Black & White

Između crne i bijele skriva se igra bezbroj različitih osjetila. Ali samo jedan je dodir: čist, nježan i mirisan. Za čiste dodire!

Ovaj ekskluzivni antibakterijski gel za ruke jedinstven je na tržištu jer su u njemu satkane tradicije najčuvenijih parišklh parfumera. Miris je taktilna igra osjećaja koja vas vodi u svijet emocija.

Osjećaj koji traje na rukama dugo nakon što ga nanesete. Black&White antibakterijski gel za ruke kategorija je za sebe. Ostavit će vaše ruke svježim i čistim. Uz vas je za svakodnevnu higijenu.

Black&White dizajn našeg antibakterijskog gela podržava različitost osobnosti kroz boje i mirise. Pruža čisto, nježno i mirisno rješenje za ruke.

Džepno pakiranje gela konstruirano je da je uvijek uz vas, a mi smo se pobrinuli da vrhunska ambalaža i certificirani TUV institut flip flop zatvarač zadrži gel u bočici.

Black&White antibakterijski gel za ruke uništava 99,99 posto virusa i bakterija i štiti vaše zdravlje.

Čiste ruke neophodne su za svačije zdravlje, ali ovih dana i najpažljiviji perači ruku nađu se u situacijama u kojima ostaju prljavih ruku. S Black & White antibakterijskim gelom za ruke možete imati čiste ruke bilo gdje i bilo kada.

Ponekad sve što želite je gel za ruke koji dobro miriše i ubija viruse i bakterije. I da vaš miris ostane na njoj i njemu.

BLACK&WHITE

IZMEĐU CRNE I BIJELE SKRIVA SE IGRA BEZBROJ RAZLIČITIH OSJETILA.
ALI SAMO JEDAN JE DODIR: LIST, NJEŽAN I MIRISAN.

ZA ČISTE DODIRE!

Black & White

+ Sigurnosni flip-flop zatvarač
+ Certificirana plastična bočica
+ Certifikat TUV SUD – ugledni njemački institut za certificiranje

Sve su sirovine kontroliranoga podrijetla iz EU, a proizvod je upisan pri Ministarstvu zdravlja u registar biocidnih pripravaka.

SASTOJCI: Aqua, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Parfum, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alpha-isomethyl lonone, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 42090, CI 19140, CI 14700

 


 

 

Naručite odmah

Antibakterijski hand gel
6,50 Eur
6,50 Eur